Isoleren

Meer comfort en beter voor klimaat

Door uw woning te isoleren houd u in de zomer de koelte binnen en de warmte buiten. In de winter is dit andersom. Door goede isolatie van de woning creëert u comfort en een prettige constante temperatuur.

Doordat uw huis de warmte beter vasthoudt, hoeft u minder te stoken en gebruikt u dus minder gas. Dat scheelt uitstoot van CO2, wat goed is voor het klimaat.


Dakisolatie (plat- en schuindak)

Door het dak te isoleren zorgt u ervoor dat de warmte niet door het dak verdwijnt maar in uw huis blijft. Dit zorgt voor minder verbruik van energie.

Vloerisolatie (na-isolatie)

Door de vloer (achteraf) te isoleren voorkomt u dat energie via uw vloer de woning verlaat.

HR++ glas (met optie top1.0 coating)

Geïsoleerd glas heeft de eigenschap om de temperatuur in de woning vast te houden. Door de meerdere lagen met gas er tussen is er nauwelijks warmteoverdracht.

Tochtwering

Tocht zorgt vaak voor vervelende lucht stromen en zorgt ervoor dat de warmte uit uw woning verdwijnt.

Geïsoleerde stucgevels

Gevels dienen net als het dak geïsoleerd te zijn om het rendement te verhogen. Door de isolatie blijft de warmte binnen en de kou buiten.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuren dienen net als het dak geïsoleerd te zijn om het rendement te verhogen. Door de isolatie blijft de warmte binnen en de kou buiten. Isoleren van de spouwmuur kan ook achteraf gerealiseerd worden.

Neem contact met ons op

Openings tijden

09:00 - 16:00

Op afspraak